ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг нэг үе шаттай хурдасгасан аргаар бэлтгэнэ. Зөөлөн хэсгийн сийрэгжилтийг нэгэн жигд болгоно. Бүтээгдэхүүнийг шинэлэг байдлаа удаан хадгалахад болон чанараа тогтвортой барихад нөлөөлнө.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Чихэрлэг гурилан бүтээгдэхүүн болон улаан өндөгний баярын бялуу, баялаг жортой бүтээгдэхүүн болон амтат булочка, пирог, кулич үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ-10%-хүртэл /нийт гурилын/ 

БИЕТ БАЙДАЛ:  Цайвар шаргал өнгөтэй хуурай, хөвсгөр нунтаг хольц 

АМТ/ҮНЭР:  Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 250С –ихгүй хэмд агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/