ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг нэг үе шаттай хурдасгасан аргаар бэлтгэнэ. Зөөлөн хэсгийн сийрэгжилтийг нэгэн жигд, зөөлөн болгох бөгөөд хөлдөөх боломжтой. Таатай амт, үнэртэй бүтээгдэхүүн бий болгоно. Бүтээгдэхүүнийг шинэлэг байдлаа удаан хадгалахад болон чанараа тогтвортой барихад нөлөөлнө.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөөмөл баялаг жортой бүтээгдэхүүн болон пончик үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ-20%-хүртэл /нийт гурилын/ 

БИЕТ БАЙДАЛ:  Цайвар шаргал өнгөтэй хуурай нунтаг хольц 

АМТ/ҮНЭР:  Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай