ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг нэг үе шаттай хурдасгасан аргаар бэлтгэнэ. Нэгэн жигдийн сийрэгжилттэй, шинэлэг байдлаа удаан хадгалах чадвартай бүтээгдэхүүн гарган авна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Чихэрлэг гурилан бүтээгдэхүүн, пончик, пирог үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ-20%-хүртэл /нийт гурилын/ 

БИЕТ БАЙДАЛ:  Цагаанаас ягаавтар туяатай хуурай, хөвсгөр нунтаг хольц 

АМТ/ҮНЭР:  Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-250С –ихгүй, харьцангуй чийглэг 75%-иас ихгүй, хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА: 5, 25 кг /цаасан шуудайтай/