Хэмжээ: 100%
Давуу тал:

  • Кекс, пирог болон бусад тослог бүтээгдэхүүн хурдан бөгөөд хялбар аргаар үйлдвэрлэх
  • Жорд орж бүй бүх түүхий эдүүдийг холиод нэгэн төрлийн бүтэцтэй болтол нь холино энэ нь эдийн засгийн хувьд бусад нэмэлт түүхий эдийг багасгаж цаг хэмнэнэ.
  • Зуурмагт жимс, шоколад, самар гэх зэрэг түүхий эд нэмснээр бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулах боломжтой
  • Хүссэн шанзаар шанзлахад тохиромжтой.

Хадгалах хугацаа: 12 сар
Савалгаа: 25 кг.
Жор


Түүхий эдийн нэр төрөл

Хэмжээ, г

Технологи ажиллагаа

ФРУТЗАНД, г

1500

Зуурмаг зуурах хугацаа: 3-5 мин
Жигнэх хугацаа: 30-45
Жигнэх температура: 180-190С

Ургамлын тос, г

600

Өндөг, г

450

Ус, г

200