ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг нэг үе шаттай хурдасгасан аргаар бэлтгэнэ. Нэгэн жигдийн сийрэгжилттэй, шинэлэг байдлаа удаан хадгалах чадвартай бүтээгдэхүүн гарган авна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Чихэрлэг гурилан бүтээгдэхүүн, пончик, пирог үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ-55-56% 

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй бага зэрийг шаравтар саарлатвар туяатай байж болно. Нунтаг хуурай хэлбэрийн хольц.  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй     

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С:20С-иас хэтрэхгүй, агаарын харьцангуй чийглэг 75%  хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 5, 10, 25 кг /цаасан шуудайтай/