ДАВУУ ТАЛ: Эзлэхүүн ихтэй, тогворжилт сайтай суфле эсвэл меренги бүтэцтэй цохисон массыг хамгийн энгийн аргаар богино хугацаанд гарган авах боломжтой. 

ХЭРЭГЛЭЭ: Цохисон бялуу, бялуун бүтээгдэхүүн болон хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнд хэрэглэгдэх хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 2,4 кг элсэн чихэр+1,2 кг усанд+0,130 кг хольц хийнэ.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан шар эсвэл шаравтар туяатай нунтаг хуурай хольц. Мөн элсэн чихэр болон нимбэгний хүчлийн талстуудтай. Бага зэргийн бөөгнөрсөн байж болно /механик ажиллагаанд амархан бутарна/.

АМТ/ҮНЭР: Чихэрлэг, гашуун амтгүй, нимбэгний хүчлийн бага зэргийн амттай байж болно. Зөөлөн ванильний үнэртэй, хөгц болон муудсан үнэргүй.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20С-аар ихгүй хэмд цэвэр хуурай, агааржуулалт сайтай сэрүүн нөхцөлд агаарын чийгшил 75%-иас ихгүй, хурц үнэртэй бүтээгдэхүүнээс хол байлгах. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар /битүүмжлэл алдагдаагүй тохиолдолд/

САВЛАГАА: 1 кг гялгар ууттай /цаасан хайрцагт 5 ш/