ДАВУУ ТАЛ: Хурдан бөгөөд энгийн аргаар давхраатын зуурмаг бэлтгэхээс гадна бүтээгдэхүүнд хүссэн давхрааг үүсгэдэг. 

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Давхраат бүтээгдэхүүн /тэргүүн/ болон круассан үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ-25%-хүртэл /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал өнгөтэй, хуурай нунтаг хольц 

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 12 кг /цаасан шуудайтай/