Тун хэмжээ: 20 %

Найрлага: Буудайн гурил, буудайн цавуулаг, элсэн чихэр, давс, хуурай шар сүү, хуурай сүү, буудайн соёолжны гурил, арвайн соёолжны ханд, эмульгатор, ферментүү

Давуу тал: хурдан бөгөөд энгийн аргаар давхраатын зуурмаг бэлтгэх бөгөөд бүтээгдэхүүнд хүссэн давхрааг сайн үүсгэдэг.

Хадгалах хугацаа:12 сар.

Савлагаа:  Цаасан уутанд 12,5кг.

Жорууд:
Улаанбуудайн дээд гурил, кг                                   80,0      
МЕЛЛА КРУАССАН, кг                                       20,0
Дрожжи                                                                       1,6
Маргарин, кг зуурмагт орно.                                    3,2
Маргарин, кг давхраа үүсгэнэ.                                40,0
УС, л                                                                        50,0-52,0

Технологийн горим:
Зуурмаг зуурах хугацаа, дунд хурд, мин            3+3
Зуурмаг зуурсаны дараах температур, °С          20-22                                                      
Эцсийн хөөлт, мин                                               50-60       
Шарах шүүгээний температур, °С                      220-180                  
Бүтээгдэхүүний жин, 0,04-0,06кг                        12-15
Бүтээгдэхүүний жин, 0,08-0,1кг                          20