ДАВУУ ТАЛ: Хөөмөл дрожжтой пирогний шанз бэлтгэхэд хэрэглэхэд тохиромжтой. Шанзны нэр төрлийг нэмэхэд туслах бөгөөд дулаанд тэсвэртэй, амт чанар сайтай бэлэн бүтээгдэхүүн гарган авна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Бяслаган крем суурьтай пирожин, бяслагтай торт, багсармал бүтээгдэхүүн, тэргүүн зэрэгт дулаан боловсруулалтад тэсвэртэй шанз болгон хэрэглэнэ. Хэрэглэх хэмжээ-хуурай хольц 0,8 кг+ 2,0 кг бяслагны крем/аарц+ 0,6 кг өндөг+1,4 л ус 

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй ягаан туяатай хуурай нунтаг хольц. Бага зэргийн бөөгнөрсөн байж болно. 

АМТ/ҮНЭР: Ванилины амт, үнэртэй

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд, 25С –ихгүй хэмд, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 10, 25 кг /цаасан шуудайтай/