Хэрэглээ

Бялуу, бялуун бүтээгдэхүүний кремэнд хэрэглэхээс гадна тортны суурь болон бисквитны завсар шанз /хавчуурга/ хэлбэрээр ашиглана. Йогуртны десерт болон тарганд өргөн хэрэглэнэ.

Бүтээгдэхүүний нэр төрөл

Ø  Чангаанз /Абрикос/

Ø  Хан боргоцой /Ананас/

Ø  Жүрж /Апельсин/

Ø  Гадил /Банан/

Ø  Интоор /Вишня/

Ø  Киви

Ø  Гүзээлзгэнэ /Клубника/

Ø  Чангис /Клюква/

Ø  Ойн жимс /Лесная ягода/

Ø  Бөөрөлзгөнө /Малина/

Ø  Нэрс /Черника/

Ø  Хар чавга /Чернослив/

Биет байдал

Нэгэн жигд бүтэцтэй өтгөрүүлсэн жимсний чанамал

Амт/Үнэр/Өнгө

Тухайн жимсний амт, үнэр, өнгөтэй

Жимсний агууламж

35%-иас багагүй

Хуурай бодисын агууламж

58%-иас багагүй

Орчны рН

3,45-3,65

Хадгалах нөхцөл

Хадгалах хугацаа

0-100С-д

4 сар

Савалгаа:

Гялгар уут /хайрцаг/-тай

12,5 кг