ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Зайрмаг, торт, талх, нарийн боов, хүнсний концентрат, соус ба бэлэн соус, сүү болон тослог бүтээгдэхүүн, шүүс, спирт агуулаагүй ундаа, бага зэргийн спирт агуулсан ундаа, дарс, алколе, бохь, цай ба кофены амт үнэр оруулагч.

  • Карамель-1,0-1,3 кг/тн
  • Мармелад- 0,4-0,6 кг/тн
  • Йогурт- 0,5-0,7 кг/тн
  • МКИ- 1,0-1,2 кг/тн
  • Сүү агуулсан бүтээгдэхүүн- 0,4-0,6 кг/тн
  • Бүх төрлийн бүтээгдэхүүнд хийх дээд хэмжээ- 3,0 кг/тн 

БИЕТ БАЙДАЛ: Өнгөгүйгээс цайвар шар хүртэл өнгөтэй шингэн

АМТ/ҮНЭР: Шинэхэн тоорны амт үнэртэй

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 10-250С-ын хэм, хуурай сэрүүн, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 1, 5, 9, 10 кг