Хэмжээ: 0.5-2.0%.
Найрлага: Соёолжны ханд, хуурсан соёолжны гурил.
Давуу тал:
Хэрэглээ:
Чанар: амт, чанар, гадаад үзэмж сайтай хөх тариан талхыг хийх боломжтой.
Хадгалах хугацаа: 12 сар
Савлагаа: 25 кг.
Жорууд:                         
                                    


Хөх тариан гурил, кг

70,0-30,0

Буудайн дээд гурил, кг

30,0-70,0

ФЛЮССИГЗАУЭР, кг

1,5

Дрожжи, кг

0,7

Давс, кг

1,8

НАТУРИН, кг

1,0

Ус, л ойролцоогоор

65,0-67,0

Технологийн үйл ажиллагааны параметрууд:


Зуурмаг зуурах хугацаа

8-5

Зуурсны дараах температур , °С

26-28

Амраах  хугацаа, мин

15

Эцсийн хөөлтийн хугацаа, мин

50-70

Шарах температура, С

230-200

Шарах хугацаа, 0,5 кг, мин

40-45

Тайлбар:

  1. НАТУРИН  чанаржуулагчийг 1% нэмэхэд усны хэмжээг 1,5%-иар нэмэгдүүлэх шаардлагатай.

Буудайн гурил болон хөх тариан гурилны харьцаа өөрчлөгдөж болно.