ДАВУУ ТАЛ: Улаан соёолжийг орлох боломжтой ба бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулна. Бүтээгдэхүүний реологийн шинж чанарыг сайжруулж, шинэлэг байдлаа хадгалахад нөлөөлнө.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Талхан болон бялуун бүтээгдэхүүний зөөлөн хэсгийг хар бараан болгож, соёолжны тааламжтай амт үнэр өгөхөд хэрэглэгдэнэ. Хэрэглэх хэмжээ-0,5-4,0%-хүртэл /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Бараан бор өнгөтэй нунтаг хольц

АМТ/ҮНЭР : Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд агааржуулалт сайтай газар 5-25С-т хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/