ДАВУУ ТАЛ: Улаан соёолжийг орлох боломжтой. Бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулна. Бүтээгдэхүүний реологийн шинж чанарыг сайжруулж, шинэлэг байдлаа удаан хадгалахад нөлөөлнө.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Талхан болон бялуун бүтээгдэхүүний зөөлөн хэсгийг хар бараан болгож, соёолжны тааламжтай амт үнэр өгөхөд хэрэглэгдэнэ. Хэрэглэх хэмжээ-1-3%-хүртэл /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Бараан бор өнгөтэй, бага зэргийн зуурамтгай шингэн ханд

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 15 кг /канистр/