ДАВУУ ТАЛ: Гараар болон машинаар бэлтгэх мөн хэрэглэхэд хялбар. Жигнэх болон хөлдөөх үед чанараа тогтвортой хадгалдаг. Бүтээгдэхүүнд тааламжтай амт үнэр өгөхөөс гадна шинэлэг байдлаа удаан хадгалдаг. Мөн бүтээгдэхүүний нэр төрлөө олшруулах боломжтой. 

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Улаан буудайн гурилаар хийсэн талх, талхан бүтээгдэхүүний тэжээллэг чанарыг нэмэгдүүлдэг. Овъёостой талх болон печенье хийхэд ашиглана.  Буталсан овъёос, овъёосны гурил, улаан буудайн хивэг, улаан буудайн дэвтээсэн гурил, хөх тарианы гурил зэрэг түүхий эд агуулсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ – 25% -хүртэл

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шараас бараан шар өнгөтэй, хуурай хольц  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75% хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА:  25 кг /цаасан шуудайтай/