ДАВУУ ТАЛ: Тусгайлан бэлдсэн улаан буудайн үрээр баялаг, амт чанар сайтай хүнс тэжээлийн өндөр ач холбогдолтой бүтээгдэхүүн гарган авна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Улаан буудайн буталсан үр агуулсан баяжуулсан сортын талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан. Буталж жижиглэсэн улаан буудай, буудайн дэвтээсэн гурил зэрэг түүхий эд агуулсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ – 90% -хүртэл

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргалаас бор хүртэл өнгөтэй, хуурай хольц 

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75% хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА:  25 кг /цаасан шуудайтай/