ДАВУУ ТАЛ

Зуурмагийг гар аргаар болон машинаар зуурахад маш хялбар. Хүнс тэжээлийн болон биологийн үнэт чанарыг нэмэгдүүлсэн хүний бие организмад ашигтай бүтээгдэхүүн хийх боломжтой. Шинэлэг байдлаа удаан хадгалж, гадаад үзэмж болон амт үнэр сайтай бүтээгдэхүүн гарган авах болно.  

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ

Шар буурцаг болон маалингын үртэй улаан буудайн талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ- 10-15%

БИЕТ БАЙДАЛ

Цайвар шар өнгөтэй хуурай хольц

АМТ/ҮНЭР

Гадны амт үнэргүй

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, 0С

5-25С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75%, агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА

12 сар

САВЛАГАА

25 кг /цаасан шуудай/