ДАВУУ ТАЛ: Зуурмаг бэлтгэх, хөлдөөх төрөл бүрийн арга, процесст тохирно. Таатай үнэр, халуун ногооны амт, шаргал туяа бүхий бэлэн бүтээгдэхүүн гарган авна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Улаан буудайн гурилаар эрдэнэшишийн үртэй талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ – 40% хүртэл

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шараас шар өгнөтэй, хуурай хольц  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-25С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75%, агааржуулалт сайтай газар хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА:  25 кг /цаасан шуудайтай/