ДАВУУ ТАЛ: Хөрөнгө бэлтгэх болон чанах үйл явцыг алгасаж, нэг удаагийн үйлдлээр зуурмаг бэлтгэх боломж олгоно.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөх тариа-улаан буудайн чанамал талх үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ – 15-20%

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар бороос бараан бор өнгөтэй хуурай хольц  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-25С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75%

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА:  25 кг /шуудай/