ДАВУУ ТАЛ: Уламжлалт болон дэвшилтэт технологиор бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжтой.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөх тариа-улаан буудайн болон улаан буудай-хөх тариан гурилаар хүнс тэжээлийн өндөр ач холбогдолтой талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц. Хэрэглэх хэмжээ – 20% хүртэл

БИЕТ БАЙДАЛ: Хар саарал өнгөтэй бор өнгийн туяатай хуурай хольц  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-25С-ын хэм, агаарын харьцангуй чийглэг-75%, агааржуулалт сайтай газар хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА:  25 кг /шуудай/