ДАВУУ ТАЛ: Хөөлтийг хурдасгаж, бүтээгдэхүүний эзэлхүүнийг нэмэгдүүлнэ, бэлэн бүтээгдэхүүний биет байдлыг сайжруулж, шинэлэг байдлыг уртасгана,. 

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Улаан буудайн гурилаар талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч. (Гурилын цавуулаг ИДК 75-90 нэгж). Хэрэглэх хэмжээ-0,2-0,5% /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Шаравтар туяатай цайвар цагаан өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-д, агаарын харьцангуй чийглэг -75%, хуурай сэрүүн нөхцөлд агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/