Хэрэглэх тун хэмжээ: 5%

Найрлага: Улаанбуудайн хуурай хөрөнгө, улаан буудайн гурил, улаан буудайн соёолжны гурил, арвайн соёолжны ханд, буудайн цавуулаг, цийдмэгжүүлэгч, аскорбины хүчил, фермент.

Давуу тал: Уламжлалт франц круассан хийхэд зориулагдсан ба бэлэн бүтээгдэхүүнийг хэт зөөлрөх, үрчийх,  үйрч бутрахаас сэргийлнэ.

Хадгалах хугацаа: 12 сар

Хадгалах горим: 10 – 20 °C хэмд хуурай  газар хадгална.

Бүтээгдэхүүнийг хэрэглэх заавар : 

Круассан
Улаанбуудайн дээд гурил, кг   100
МАЛТОЛЕВЕЙН, кг  5
Элсэн чихэр, кг   12
Хуурай сүү, кг     2
Цөцгийн тос / Маргарин, кг   3
Давс, кг 1.6
Хуурай исгэгч, кг 1.6
Давхраанд зориулсан маргарин, кг зуурмагны хэмжээнээс 30%
Мөс+Ус, л ойролцоогоор  16,00 + 32,00
Технологийн горим
Зуурмаг зуурах хугацаа, мин   3 + 6 мин
Зуурмагийн температур, °С 16 °С
Амраах хугацаа, мин 10 мин Давхраат    2 х 4 > 16 давхраа Эсвэл 3 х 3 > 27 давхраа
Эцсийн хөөлт  27 °С / 75%
Эцсийн хөөлтийн, мин 60 - 90
Шарах, °C  230-190, их хэмжээний уур өгч шарах