ДАВУУ ТАЛ: Цавуулгийн агууламж багатай (27%-иас бага) гурил хэрэглэх үед бэлэн бүтээгдэхүүний чанарыг хангах ба зуурмагийн бэлдэцийн хэлбэрээ алдахгүй барих чадварыг нэмэгдүүлнэ. Бүтээгдэхүүний эзэлхүүнийг нэмэгдүүлж, зөөлөн хэсгийн бүтцийг адил хэмжээтэй, сайн хөөлгөж, үйрэлтийг багасган, бэлэн бүтээгдэхүүний гарцыг нэмэгдүүлж, бүтээгдэхүүний хадгалах хугацааг уртасгахад тусална. Бусад чанаржуулагч болон хуурай хөрөнгөтэй нэмэлтээр хэрэглэхийг зөвлөж байна.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөх тариа, улаан буудай, хөх тариа-улаан буудайн холимог гурилаар (ялангуяа цавуулгийн агууламж багатай гурил хэрэглэхэд) талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан. Хэрэглэх хэмжээ-0,5-2,0% /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Шаравтар туяатай цайвар цагаан өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-д, агаарын харьцангуй чийглэг -75%, хуурай сэрүүн агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/