Найрлага: Буудайн наалдас, панифарин конц-т / аскорбины хүчил, фермент/.

Давуу тал: Зуурмагийн реологийн шинж чанарыг нэмэгдүүлэх, илүү нэгэн төрлийн болгох, уян харимхай шинжийг нэмэгдүүлэн хурдан хэвлэгдэж, хэлбэрээ удаан хадгална.
Бусад чанаржуулагч болон хуурай хөрөнгөтэй нэмэлтээр хэрэглэхийг зөвлөж байна. Бүтээгдэхүүний эзлэхүүнийг нэмэгдүүлэх ба талхны зөөлөн хэсгийн сийрэгжилтийг сайжруулах бүтээгдэхүүнд сайхан амт, үнэр өгөх ба шинэлэг байдлаа удаан хадгалахад нь  туслана. 

Хадгалах хугцаа: 9 сар

Бүтээгдэхүүнийг хэрэглэх заавар :

  1. Панифаринийг хэрэглэх хэмжээ талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх гурилын харьцаанаас хамаарна.  /хөрөнгийг тооцож нэмнэ/.

 

Гурилын харьцаа

хэмжээ:

Хөх тариа -УБуудай

«ПАНИФАРИНА»

80 : 20

1,5 – 2,0 %

70 : 30

1,0 – 1,5 %

60 : 40

1,0 %

50 : 50

0,5 – 1,0 %

40 : 60

0,5 %

30 : 70

0,5 %

20 : 80

0,3 – 0,5 %

  1. Харин  дан УБ-н гурил хэрэглэх үед Панифарины хэмжээг гурилын чанараас шалтгаалан тооцож хийнэ.
  2. Панифарины хэмжээг 1%-иар нэмэгдүүлсэн тохиолдолд зуурмагт орох усны хэмжээг 1.5%-иар нэмэгдүүлэх хэрэгтэй.