ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийн ус шингээх чадварыг нэмэгдүүлж, биет байдлыг сайжруулна. Бүтээгдэхүүний шинэлэг байдлыг уртасгана. 

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Мөөхий, печень зэрэг бүтээгдэхүүний шинэлэг байдлыг уртасгахад зориулагдсан чанаржуулагч. Хэрэглэх хэмжээ 0,5-1,5% /нийт гурилын/. 

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар цагаан өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-д, агаарын харьцангуй чийглэг -75%, хуурай сэрүүн агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 10, 25 кг /цаасан шуудайтай/