ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийн ус шингээх чадварыг нэмэгдүүлж, машинаар зуурах үед зуурмагийн бүтцийг сэргээх ба бүтээгдэхүүний хэлбэрээ алдахгүй барих чадвар болон эзлэхүүнийг нэмэгдүүлж, зөөлөн хэсгийн бүтцийг сайжруулна. 

Жигнэмэг, печенье үйлдвэрлэлд зуурмаг таслагч төхөөрөмжид зуурмагийг наалдуулахгүй бөгөөд бэлэн бүтээгдэхүүний гарцыг нэмэгдүүлж, хадгалах хугацааг уртасгана. 

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөх тариа, улаан буудай, хөх тариа-улаан буудайн талх, талхан бүтээгдэхүүн, печень, жигнэмэг зэрэг бүтээгдэхүүний шинэлэг байдал болон хадгалах хугацааг уртасгахад зориулагдсан чанаржуулагч. Хэрэглэх хэмжээ 1-2% /нийт гурилын/.

БИЕТ БАЙДАЛ: Сааралдуу ягаавтар туяатай цагаан өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-д, агаарын харьцангуй чийглэг -75%, хуурай сэрүүн нөхцөлд агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/