Найрлага: Буудайн гурил, декстрин, стеароил лактилат кальция, кальцийн сульфат, моно ба диглицерид, аскорбины хүчил /Е300/, ургамлын тос, ферментүүд.

Давуу тал : Сэндвич талх, гамбургерийн булочканы төрлийн бүтээгдэхүүний зуурмагийн исэх хугацааг хурдасгаж зөөлөн хэсгийн сийрэгжилтийг илүү нэгэн жигд болгоход туслана. Талхыг зүсэхэд зөөлөн хэсгийн бүтцийг сайжруулж өгнө. Амт үнэр сайтай, хадгалах хугацааг урттай бүтээгдэхүүн болно.

Хадгалах хугацаа: 9 сар.  25кг
 Жорууд:

 

“Кзавтраку”

“Особый”   

“  Любительский

Буудайн дээд гурил, кг               

100, 0

100, 0

100, 0

СОФТ РОЛЛЗ , кг                                   

1,0

1,0

1,0

Дрожжи, кг                                                    

1,5

1,5

2,0

Давс, кг                                                     

1,5

1,5

2,0

“Антишим” , кг                 

0,1

0,1

0,1

Ус, л                                                         

53,0

53,0

53,0

Маргарин, кг                                               

2,0

4,0

8,0

Сахар 
Хуурай сүү                                             

1,0
-

4,0
3,0

5,0
-

Технологийн горим:

Зуурмаг зуурах хугацаа:  
Хурдан 

4+6

Удаан    15

Зуурмагийн температур , ºС                                             

24-26

Амраах хугацаа , мин                                                               

15-20

Эцсийн хөөлт, мин                                                             

50-70

Шарах шүүгээний температур, ºС  

240-190

 Шарах хугацаа,мин        

 Ойролцоогоор