Хэмжээ: 1,0-3,0%
Бүтэц: буудайн гурил, лимоны хүчил, карбонат кальция, фосфат кальция, фермент, аскорбины хүчил, буудайн соёолжны гурил
Давуу тал:

  • Хэрэглээ: Зуурмагийн цавуулгийг нэмэгдүүлснээр хөөлтийн үед нялцаахгүй, гурилын ус шингээх чадварыг нэмэгдүүлнэ, исэлтийн процессийг эрчимжүүлнэ, уян хатан чанарыг нэмэгдүүлж биет байдлыг сайжруулна.
  •  Чанар: Бэлэн бүтээгдэхүүний амт үнэр сайжруулна, гарцыг нэмэгдүүлж зөөлөн хэсгийн уян хатан чанарыг сайжруулна, гадаргууг өнгө үзэмж сайтай болгож шинэлэг байдлыг уртасгана.

Хадгалах хугацаа: 9 сар
Савалгаа: 25 кг.
Жор


Буудайн дээд гурил, кг

100,0

СТАБИЛИН, кг

1,0-3,0

Хуурай дрожжи, кг

1,0

Давс, кг

1,5

Сахар, кг

1,0

Маргарин, кг

2,0

Ус, л ойролцоогоор

53,0-55,0

Технологийн горим:


Зуурмаг зуурах хугацаа, мин

4+6

Хурдан

20

Удаан

Зуурмагийн температура, С

26-28

Зуурмаг амраах хугацаа, мин

15-20

Эцсийн хөөлт, мин

50-60

Жигнэх температура

230-220