ДАВУУ ТАЛ: Хөрөнгө болон давс хэрэглэх шаардлагагүй бөгөөд түргэвчилсэн аргаар зуурмаг бэлтгэж, зуурмагийн зуурамтгай шинж чанарыг болоод зуурмагийн бэлдэцийн хэлбэрээ алдахгүй барих чадвар болон тогтворжилтыг сайжруулна. Хөх тариан болон улаан буудайн гурилын холимогоор ширхэгийн бүтээгдэхүүн, сэндвичэн талх үйлдвэрлэхдээ 50:50 гэсэн харьцаатай хийх боломжтой. Бэлэн бүтээгдэхүүний эзлэхүүнийг томруулж, зөөлөн хэсгийн бүтцийг адил хэмжээтэй, сайн хөөлгөж, шинэлэг байдлаа хадгалах хугацааг уртасгана.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Хөх тариа-улаан буудайн гурилаар талх, талхан бүтээгдэхүүн (тухайлбал: сэндвичэн талх болон ширхгийн бүтээгдэхүүн) үйлдвэрлэхэд зориулагдсан. Хэрэглэх хэмжээ-10% /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал бор өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг  

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 5-20С-д, агаарын харьцангуй чийглэг -75%, хуурай сэрүүн нөхцөлд агааржуулалт сайтай газар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/