ДАВУУ ТАЛ: Зуурмаг бэлтгэх дурын аргад тохирох ба зуурмагийг нэг төрлийн бүтэцтэй болгоно. Өөр бусад чанаржуулагчтай хамт хэрэглэх боломжтой. Шарах болон хөлдөөхөд тогтвортой бөгөөд бэлэн бүтээгдэхүүний гадаад үзэмжийг сайжруулан, эзлэхүүнийг нэмэгдүүлж, зөөлөн хэсгийг илүү зөөлрүүлнэ. Бүтээгдэхүүнд соёолжны амт үнэрийг өгөх бөгөөд шаржигнасан шаргал гадаргуутай болгож, шинэлэг байдлаа удаан хадгалах боломжийг олгоно.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Улаан  буудайн талх, талхан бүтээгдэхүүний амт, чанарыг сайжруулахад зориулагдсан чанаржуулагч. Хэрэглэх 1,0-5,0%-хүртэл /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Бор өнгөтэй, өтгөн бүтэцтэй. 

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 10 кг /хувинтай/