ДАВУУ ТАЛ: Хэрэглэхэд энгийн хэрнээ маш үр дүнтэй бүтээгдэхүүн. Ялангуяа зүсэж, савласан талхан болон бялуун төрлийн бүтээгдэхүүнийг микробиологийн гэмтэл, хөгзрөлтөөс сэргийлнэ.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Талхан болон бялуун бүтээгдэхүүнийг микробиологийн гэмтэл болон хөгзрөлтөөс сэргийлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч. Хэрэглэх хэмжээ-0,5%-хүртэл /нийт гурилын/

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй нунтаг хольц

АМТ/ҮНЭР: Гадны амт, үнэргүй 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг /цаасан шуудайтай/