ДАВУУ ТАЛ: Дулааны боловсруулалт болон хөлдөөхөд тэсвэртэй олон төрлийн бүтэцтэй шанз бэлтгэж, бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулах боломжтой.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Талх, талхан бүтээгдэхүүн, бялуу, бялуун бүтээгдэхүүнд шанз хэлбэрээр хэрэглэнэ. Намуу цэцгийн үртэй, дулааны боловсруулалтад болон хөлдөөхөд тэсвэртэй, түрхэхэд хялбар шанз бэлтгэхэд зориулагдсан. Хэрэглэх хэмжээ-1 кг-ийг 0,5-0,7 л усанд найруулна. 

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар бор өнгөтэй нунтаг хольц 

АМТ/ҮНЭР: Макны амттай нунтаг хольц

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 25С-хүртэл хэмд хуурай сэрүүн нөхцөлд, агааржуулалт сайтай газар хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 12,5 кг /цаасан шуудайтай/