Тун хэмжээ: 50% хүртэл

Найрлага: Наранцэцгийн үр, хөх тарианы гурил, буурцагны будаа, буудайн гурил, маалингын үр, хөх тарианы будаа, Буудайн цавуулаг, элсэн чихэр, глюкоза, буудайн соёолжны гурил, хүчиллэг тохируулагч: Е263, Е330, тогтворжуулагч, аскорбины хүчил, ферментүүд.
Давуу талууд: хурдан бөгөөд энгийн аргаар шарах, хөлдөөх зэрэгт тогтвортой байх  талх, булочканы зуурмаг бэлтгэх болон бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулах зэрэг хэрэглээний давуу талтай. Мөн хүнсний эслэгийн эх үүсвэр болдог тост ургамлууд болон бусад үр тариагаар баяжуулсан, сайхан амт үнэртэй, хадгалах хугацаа урттай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх давуу талтай. 

Хадгалах хугацаа : 9 сар

Савлагаа: Цаасан уутанд 25кг

Жор:

Спортивная, кг                 

50,0

УБ-н гурил дээд, 1-р, кг          

50,0

Дрожжи, кг                                   

1,0

Давс , кг                                      

2,0

Ус, л ойролцоогоор                 

48,0-52,0

Технологи үйл ажиллагааны параметрууд:


Зуурмаг зуурах хугацаа , мин                          
  1. +7

Зуурмагийн температур , °С                            

  1. - 29

Амраах  хугацаа, мин                                           

  1. - 30

Эцсийн хөөлт, мин                                            

  1. - 60

Шарах температур , °С                                     

         230 – 190

Шарах хугацаа 0,5кг жинтэй бүт-н, мин

          35-45