Найрлага: Буталсан үр тариа ба хивэг агуулсан. Буталсан үр нь биологийн үнэт чанараар өндөр  “В”-ийн төрлийн витаминууд , микро элементүүд болох калий, төмөр, цайр, магний, марганец,    жимс ногооны эслэг агуулсан.
Үзүүлэх нөлөө: Бие махбодиос өөх тос ба хортой бодисыг зайлуулна. Үе мөч, цөсний чулуу, зүрх судасны өвчнөөс урьдчилан сэргийлнэ.  Хадгалах хугацаа: 6 сар
Савлагаа:  Цаасан уутанд 25кг.

 Жорууд :

Үрийн “вестфальские”

Үрийн
“пумперникель
Витал

Үрийн “пумпер
никель

Үрийн “пумперникель” амтат

Бэлэн  хольц /дэвтээсэн/

Зуурмаг

Бэлэн  хольц /дэвтээсэн/

Зуурмаг

 

 

ПУМПЕРНИКЕЛ

40,0кг

-

40,0кг

-

100,0кг

100,0кг

Хөх тарианы гурил

-

25,0кг

-

20,0кг

 

-

Наранцэцгийн үр

30,0кг

-

20,0кг

-

 

-

Маалингын үр

5,0кг

-

10,0кг

-

 

-

Хулууны үр

-

-

10,0

-

 

-

Дрожжи

-

0,16кг

-

0,4кг

0,3кг

-

Паста солодовая

-

3,0кг

3,0кг

-

 

-

Давс

1,2 кг

 

1,0кг

-

 

-

Элсэн чихэр

-

-

2,0кг

-

 

-

Глофа-экстракт

-

-

2,0кг

-

 

-

Гоньд

 

-

0,4

-

 

-

Бэлэн хольц

-

Бүгд

-

Бүгд

 

-

Ус  / 550с /

53,0 л

1,0л

53,0л

1,0л

75,0л

65,0л

Технологийн горим:

 

Үрийн “вестфальские”

Үрийн “пумперникель
Витал

Үрийн “пумперникель

Үрийн “пумперникель” амтат

Хольцыг дэвтээх хугацаа

60мин

60мин

-

-

Зуурмагийг удаан хурдаар зуурах хугацаа

30мин

30мин

20-30мин

20-30мин

Зуурмагийн температур

29-320С

29-320С

29-320с

29-320с

Зуурмаг амраах хугацаа

60мин

60мин

120мин

120мин

Хэвлэх /амраасны дараа/

5 мин

5 мин

5мин

-

Босголтын шүүгээнд байлгах хугацаа

60-90мин

60-90мин

120-180мин

-

Шарах температур

200-1800С

200-1800С

220-2000с

200-1800С

Шарах хугацаа

-

-

 

-

2,02,0 кг жинтэй

-

-

150мин

-

1,7-2,0 кг жинтэй

100мин

100мин

 

-

1,0кг жинтэй

-

-

 

40мин

Дрожжийг зуурах хугацаа дуусахаас 5 минутын өмнө бүлээн усанд хутгаж зуурмаган дээрээ нэмнэ.