Хэмжээ:  40% хүртэл

Найрлага: эрдэнэшишийн текстурат, буудайн дээд гурил, наранцэцгийн үр, буудайн цаавулаг, цийдмэгжүүлэгч, буудайн цардуул, аскорбины хүчил, давс, ферментүүд, халуун ногоо, эрдэнэшишийн бутласан үр.

Давуу тал:
зуурмаг бэлтгэх олон арга
хөлдөөх олон янзын аргыг ашилгаж болно
бүтээгдэхүүний нэр төрлийг олшруулах
бэлэн бүтээгдэхүүний шинэлэг байдлыг урасгах
халуун ногоо орсон үед бүтээдэхүүнд дээд зэргийн амт өгч зөөлөн хэсгийн өнгө шарлал туяатай болно

Хадгалах хугацаа:  12 сар
Савлагаа:  25 кг

Жор

 

“Хорватские”

Буудайн Дээд Гурил, Кг

60

Майсмакс, Кг

40

Хуурай Дрожжи

3

Давс, Кг

2

Ус, Л

Тооцооны Дагуу

Технологийн Горим


Зуурмаг Зуурах Хугацаа, Мин

4+6

Зуурмагийн Температура, Мин

24-26

Исгэх Хугацаа, Мин

15-20

Эцсийн Хөөлт, Мин

50-70

Жигнэх Температура, С

 

Эхний, С

230

Дараах, С

200

Жигнэх Хугацаа (Бүтээгдэхүүний Жигнээс Хамаарна)

30-60