Хэмжээ: 10%

Бүтэц: Буудайн цавуулаг, давс, усан үзэмний сахар, буудайн хуурсан соёолжны гурил, цийдмэгжүүлэгч, лимоний хүчил, хүчиллэг тогтворжуулагч, аскорбины хүчил, ферментүүд.

Давуу тал:
Хэрэглээ: зуурмаг бэлтгэх түргэвчилсэн арга, хөрөнгө бэлтгэх шаардлаггүй, зуурмагийн реологи шинж чанарыг сайжруулна, хэвээ барих чадварыг нэмэгдүүлнэ, бэлэн бүтээгдэхүүний чанар сайн, 50:50 (хөх тариа:буудай) харьцаатай дурын бүтээгдэхүүнээ хийх боломжтой.
Чанар: нэгэн жигд зөөлөн хэсэг, бүтээгдэхүүний гадаад үзэмжийг сайжруулна, шинэлэг байдлыг уртасгана.

Савалгаа: 25кг

Хадгалах хугацаа: 12 сар

Жор:


Буудайн дээд гурил, I-р гурил

45,00

40,00

30,00

Хөх тариан гурил

45,00

50,00

60,00

РО-ЗЕ-КО

10,00

10,00

10,00

Дрожжи

1,5

0,8

0,8

Ус,л

56,0-60,0

62,0-65,0

65,0-68,0

Технологийн горим:


Зуурмаг бэлтгэх хугацаа , мин                          

4 + 8

Зуурмагийн температур , °С                            

26 – 28

Исгэх хугацаа, мин                                           

20

Эцсийн хөөлт, мин                                            

50 – 60

Шарах температур , °С                                     

220 – 190

 

 

Тайлбар:
РО-ЗЕ-КО чанаржуулагчийг ашиглах үед жорд орох давсных хасна, мөнгө хөрөнгийг хасч болно.