Найрлага: Буудайн гурил, цардуулын бурам, “Сүү”, “Цөцгийн тос”-ны ароматизатор, ферментүүд, аскорбины хүчил,

Давуу тал: хурдан бөгөөд энгийн аргаар өндөр чанартай зуурмаг бэлтгэх, гарган авсан бүтээгдэхүүн нь амт үнэр сайтай, гадаад байдал зөв, зөөлөн хэсгийн сийрэгжилт нэгэн жигд, зөөлөн, шинэлэг байдлаа хадгалах хугацаа урт байдаг.

Хадгалах хугацаа: 9 сар 25кг савлагаатай.

ЖОРУУД:
                                            “Бриоши”                  “Бриоши”                          Кулич
                                           Парижские                  Руанские                 “Покровский”

Буудайн гурил, кг                          92,0                             92,0                                93,0
БРИОШЬ МИКС, кг                    8,0                               8,0                                  7,0
Хуурай Дрожжи, кг                    1,7-2,5                         1,7-2,5                            2,3-3,5
Давс, кг                                            1,1                               1,1                                  1,0
Маргарин, кг                                  10,0                             12,0                                 20,0
Сахар, кг                                         10,0                             15,0                                 25,0
Хуурай сүү, кг                                 2,0                               2,0                                    -
Өндөг, кг                                        10,0                              10,0                                10,0
Үзэм, кг                                            -                                   -                                    25,0
Ванилин, кг                                      -                                   -                                     0,03
Ус, л ойролцоогоор                      36,0                             35,0                             38,0-40,0

ТЕХНОЛОГИЙН ГОРИМ:
Зуурмаг зуурсаны дараах температур         29-30        
Зуурмаг зуурах хугацаа, мин                          4+6
Зуурмаг амраах хугацаа, мин                       15-20
Зуурмагийн эцсийн хөөлт                            70-90
Шарах шүүгээний температур                   210-180
Шарах хугацаа, мин                                      15-25

Тайлбар:
1. Зуурмагийг хөлдөөж хадгалах боломжтой.
2. Бүтээгдэхүүнийг шанзтай хийх боломжтой. Шанзны хэмжээ бүтээгдэхүүний жингийн  20%-иас багагүй байна.
3. Бүтээгдэхүүний гадаргыг төрөл бүрээр чимэглэх боломжтой.