Найрлага: Сахар-бурам, буудайн гурил, “Профи” концентрат,давс, арвайн соёолжны ханд.
Тун хэмжээ: 21% хүртэл.
Давуу тал : Хурдан бөгөөд энгийн аргаар гар болон механикаар хэвлэх боломжтой нэгэн төрлийн аргаар зуурмаг бэлтгэнэ. Өндөр чанартай, зөөлөн хэсгийн сийрэгжилт нь тэгш бүтэцтэй, гадаад байдал сайтай, сайхан амт үнэртэй, шинэлэг байдлаа удаан хадгалах чадвартай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэнэ.
Хадгалах хугацаа: 12 сар
Савлагаа :  25кг цаасан уутанд.
Жорууд

 

«Аппетитные»          Пончики

«Классические»
пончики

«Особые»
пончики

Сдоба “замоскварецкая”

«Даниловская»
сдоба

Кулич “Воскресный”

Мелла хефепрофи, кг                                                    

21,0

21,0

21,0

15,0

21,0

5,0

УБ-н дээд  гурил, кг

79,0

79,0

79,0

85,0

79,0

95,0

Мелла ФГ плюс, кг

-

-

-

1,0

-

1,5

Дрожжи, кг

2,0

2,0

2,0

2,0

2,0

2,0

Өндөг, кг

-

-

-

-

-

16,0

Давс , кг

-

-

-

-

-

0,25

Маргарин, кг

8,0

7,5

9,0

10,0

9,0

22,0

Элсэн чихэр, кг

3,0

-

3,0

15,0

3,0

27,0

Ус, л ойролцоогоор

40,0-45,0

40,0-45,0

40,0-45,0

40,0

39,0

тооцно

Үзэм, кг

-

-

-

-

-

20,0

Повидло, кг

-

40,0

-

-

-

-

Ургамлын тос, кг

17,0

17,0

17,0

-

-

-

Технологийн горим:

 

Пончики

Сдоба

Кулич

Зуурмагийн температур, °С                                                         

25-27

29-30

26-28

Зуурмаг зуурах хугацаа, мин              

2+7

4+6

4+6

Зуурмаг исгэх хугацаа, мин                                                           

10+10*

15-20

20

Эцсийн хөөлт , мин                                                                         

40-60**

70-90

120-150

Фритюрийн температур, °С

170-180

-

-

Шарах хугацаа, мин

6-8

-

-

Шарах шүүгээний хэм, °С            

-

210-180

220-180

Шарах хугацаа, мин 0,06-1кг     

-

15-18

-

0,1-0,3кг

-

18-25

-

0,4-0,6кг

--

-

45-50

*- Зуурмаг зуурсаны дараа 10 минут амраана, хуваагаад бөөрөнхийлсөний дараа дахин 10 минут амраана.
**- Эцсийн хөөлтийн дараа 10-15 минут цехийн нөхцөлд байлгана.
Тайлбар (кулич): Куличийн гадаргыг сахарын пудра, шоколад, кокс болон бусад төрөл бүрийн самар, бусад чимэглэгчээр чимэглэнэ. Куличийн гадаргууг өндгөөр өнгөлсөний дараа уургүй пийшинд шарна. Өнгөлгөөний өндгийг жороос хасаж тооцсон байна. “Антишим”  нэмэлтийг гурилын жингийн  0,075-0,1%-д тооцож нэмсэнээр куличийн хадгалах хугацааг нэмэгдүүлэх боломжтой.
Тайлбар (сдоба): Зуурмагийг хөлдөөж хадгалах болон хагас боловсруулан бэлтгэх боломжтой. Шанзтай бүтээгдэхүүн хийх боломжтой. Шанз нь бүтээгдэхүүний жингийн 20%-иас ихгүй байна. Гадаргууг төрөл үрийн байдлаар чимэглэх боломжтой.