ДАВУУ ТАЛ: Хүчтэй амт, үнэрээрээ ялгагдана. Үйлдвэрлэгчдэд бүтээгдэхүүн болгонд төгс үнэрийг бий болгох боломжийг олгодог. Байгалийн гаралтай антиоксидантын өндөр идэвхтэй учраас микробиологийн процессыг зогсоож хадгалах хугацааг уртасгана.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ:

  • Бүх төрлийн хиам, махан бүтээгдэхүүн – 1,0-3,0 кг/тн
  • Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн- 2,0-5,0 кг/тн
  • Тослогийн агууламж өндөртэй бүтээгдэхүүн- 2,5-3,0 кг/тн
  • Хүнсний концентрат /хуурай болон шахмал хоол амтлагч/-2,0-2,5 кг/тн
  • Талх нарийн боов /жигнэмэг- 3,0-3,5 кг/тн
  • Амьтанд зориулсан тэжээл /тэжээвэр амьтдын хоол/- 3,0-8,0 кг/тн

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар хүрэн өнгөөс хүрэн өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг нунтаг хольц. Бага зэргийн бөөгнөрсөн байдлыг зөвшөөрнө.

АМТ/ҮНЭР: Цагаан гааны амт, үнэртэй.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, C: 25С –ихгүй, агаарын харьцангуй чийглэг 75% 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 2 кг, 20 кг /Мөнгөлөг ууттай/