ДАВУУ ТАЛ: Үйлдвэрлэгчдэд бүтээгдэхүүн болгонд төгс үнэрийг бий болгох боломжийг олгодог. Байгалийн гаралтай антиоксидантын өндөр идэвхтэй учраас микробиологийн процессыг зогсоож хадгалах хугацааг уртасгана.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ:

  • Бүх төрлийн хиам, махан бүтээгдэхүүн – 1,0-3,0 кг/тн
  • Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн- 2,0-5,0 кг/тн
  • Тослогийн агууламж өндөртэй бүтээгдэхүүн- 2,5-3,0 кг/тн
  • Хүнсний концентрат /хуурай болон шахмал хоол амтлагч- 2,0-2,5 кг/тн
  • Талх нарийн боов -3,0-5,0 кг/тн
  • Амьтанд зориулсан тэжээл /тэжээвэр амьтдын хоол/- 3,0-8,0 кг/тн

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шар өнгөөс хар ногоон өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг хольц. Бага зэргийн бөөгнөрсөн байдлыг зөвшөөрнө.

АМТ/ҮНЭР: Анхилам үнэрт перецний амт,  үнэртэй

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 25С –ихгүй, агаарын харьцангуй чийглэг 75% 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 2 кг, 20 кг /Мөнгөлөг ууттай/