ДАВУУ ТАЛ: Үйлдвэрлэгчдэд бүтээгдэхүүн болгонд төгс үнэрийг бий болгох боломжийг олгодог. Байгалийн гаралтай антиоксидантын өндөр идэвхтэй учраас микробиологийн процессыг зогсоож хадгалах хугацааг уртасгана.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ:

  • Бүх төрлийн хиам, махан бүтээгдэхүүн – 1,0-5,0 кг/тн
  • Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн- 1,0-5,0 кг/тн
  • Тослогийн агууламж өндөртэй бүтээгдэхүүн- 2,5-3,0 кг/тн
  • Хүнсний концентрат /хуурай болон шахмал хоол амтлагч/- 2,0-2,5 кг/тн
  • Талх нарийн боов (жигнэмэг)- 3,0-5,0 кг/тн
  • Хайлуулсан бяслаг /сыр/- 2,0-6,0 кг/тн

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөөс цайвар шар өнгэтэй нэгэн жигд нунтаг хольц. Бага зэргийн бөөгнөрсөн байдлыг зөвшөөрнө.

АМТ/ҮНЭР: Гоньдны амт, үнэртэй.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: 20-25С –ихгүй, агаарын харьцангуй чийглэг 75% 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 2 кг, 20 кг /Мөнгөлөг ууттай/