ДАВУУ ТАЛ: Дулааны боловсруулалтад /хөлдөөх, хөргөх мөн шарах шүүгээнд шарах үед шанз нь ямар ч температурт тэсвэртэй тэсвэртэй /.  Шанзыг шарах болон хадгалах үед хайлж урсахаас урьдчилан сэргийлнэ.

ХЭРЭГЛЭЭ, ХЭМЖЭЭ: Жимс, аарц, чихэрлэг шанзны чийгийг барьж өтгөрүүлэхэд зориулагдсан (хуурай желатин). Хэрэглэх хэмжээ-3-12%

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар усан ягаан туяатай цагаан өнгөтэй нунтаг хольц бага зэргийн бөөгнөрсөн байж болно. 

АМТ/ҮНЭР: Бага зэргийн чихэрлэг амттай  

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ, С: Агаарын харьцангуй чийглэг 75%-иас ихгүй, хуурай сэрүүн нөхцөлд хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 15 кг /цаасан шуудайтай/