Чиабатта

Чиабатта

ХЭРЭГЛЭЭ: Италийн уламжлалт “Чиабатта” талх болон зөөлөн хэсгийн сийрэгжилт харьцангуй том, жигд биш бүтэцтэй бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын жингийн 20% хүртэл

ДАВУУТАЛ: Хольцыг ашигласнаар технологи ажиллагааг эрс багасгаж, хялбар болгон, зуурмагийг түргэвчилсэн аргаар бэлтгэн, чиабатта төрлийн бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэх боломжтой. Зөөлөн хэсгийн сийрэгжилт нь харьцангуй том, жигд биш бүтэцтэй, идэх дур хөдөлгөм шаржигнасан гадаргуутай мөн  гайхалтай амт, үнэртэй бүтээгдэхүүн гарган авах боломжтой. Xөх тариа-улаан буудайн төрөл ба фокаччи бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, нунтаг, хуурай хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, агаарын харьцангуй чийглэг 75%-аас ихгүй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд, битүүмжлэлтэй савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор