ХЭРЭГЛЭЭ: Цөцгийтэй зайрмагууд (ариутгасан болон ариутгаагүй), сорбетууд, жимстэй, самартай, йогурттай болон бусад амттай зайрмагууд, мөн зөөлөн зайрмаг ба сүүн коктейль үйлдвэрлэхэд зориулагдсан үндсэн суурь.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 50 г ТРИРАПИДО 50+1 л ус ба сүү
ДАВУУ ТАЛ: Зайрмагийн суурь нь зайрмагийн төрлүүд болон хөлдөөсөн десерт (хатуу зайрмаг, зөөлөн зайрмаг, сүүтэй коктейль, зайрмагтуулсан ундааны төрөл)-ийн үйлдвэрлэлд өргөн хэрэглэнэ. Хатуу зайрмагт ТРИРАПИДО 50-ийг ашигласнаар зөв хэлбэр, бүтэцтэй, тогтвортой өндөр чанартай, удаан хугацаанд хадгалагдах зайрмагийг үйлдвэрлэх боломжтой. ТРИРАПИДО 50-аар зөөлөн зайрмаг үйлдвэрлэхэд байгалийн гаралтай сүүний ханасан амттай, харьцангуй өртөг багатай болно. ТРИРАПИДО 50 нь чанар өндөртэй, амттай зайрмаг, хөлдөөсөн амттанг хялбар, өргөн хэрэглээгээр үйлдвэрлэх боломжийг олгоно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар-шар өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 45-75%-ийн харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 1,5 кг-аар полиэтилен саванд битүүмжлэлтэйгээр савлан, 3 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.