ХЭРЭГЛЭЭ: Кремтэй пирожин, шанзтай жигнэмэл бүтээгдэхүүн, десерт үйлдвэрлэхэд зориулагдсан сүүн крем тогтворжуулагч.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 200 г нейтраль сүүн крем тогтворжуулагч+250 г ус+1.000 г амьтны гаралтай сүүн крем/ургамлын гаралтай сүүн крем.
ДАВУУ ТАЛ: PASTAROM PASTE ба PASTAROM CLASSIC үнэр, амт оруулагчуудтай хамт хэрэглэснээр мартагдашгүй тааламжтай үнэр, амттай бүтээгдэхүүн гарган авах боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, үнэргүй, амтгүй, хуурай нунтаг сүүн крем тогтворжуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС хэмд оригинал савлагаатайгаар хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар
САВЛАГАА: Бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангасан уутанд 2,5 кг-аар савлан, 2 ширхгээр цаасан хайрцагт багцалсан.