ХЭРЭГЛЭЭ: Гель бэлтгэхэд зориулагдсан хольц. Бялуу, пирожин, пирог (ялангуяа жимсний бялуу)-ийн гадаргууг жележүүлэн бүрэхэд ашиглана.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100 г АСТРИ ЖЕЛЕ+400 г элсэн чихэр+1000 г ус ба жимсний шүүс
ДАВУУ ТАЛ: Бага зэрэг жимсний амттай, чийгээ маш сайн барих чадвартай, тунгалаг желе хэлбэрийн масс гарган авах боломжтой. Хүчиллэг орчинд тэсвэртэй. Зүсэхэд тогтвортой. Бэлэн желег дахин халааж хэрэглэх боломжтой. Желег богино долгионы зуух ашиглан, бэлтгэж болно. Желе бэлтгэхэд орох элсэн чихрийн хэмжээг өөрчилж болно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.