ХЭРЭГЛЭЭ: Талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнийг чимэглэх элсэн чихрийн өнгөлгөө бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г АСТРИ ГЛАЗУРЬ+167-200 г халуун ус (80-90ºС хэмтэй)
ДАВУУ ТАЛ: Гаргаж авсан өнгөлгөө нь уян хатан ба нэгэн жигд бүтэцтэй, урсахгүй бөгөөд хурдан биежнэ. Бэлэн бүтээгдэхүүнд сэтгэл татам гадаад байдал бий болгоно. Аромапастатай хамт хэрэглэхэд, өнгө, үнэр, амтыг амархан шингээнэ. Бэлэн өнгөлгөөг халаан (усан баннанд ба богино долгионы зууханд), дахин хэрэглэх боломжтой.
НЭР ТӨРӨЛ: |
БИЕТ БАЙДАЛ: |
САВЛАГАА: |
АСТРИ ГЛАЗУРЬ ВАНИЛЬНАЯ |
Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц. |
5 кг-аар полиэтилен саванд савлан, хайрцагласан. 10 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан уутанд битүүмжлэлтэйгээр савласан. |
АСТРИ ГЛАЗУРЬ ЛИМОННАЯ |
Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц. |
5 кг-аар полиэтилен саванд савлан, хайрцагласан. |
АСТРИ ГЛАЗУРЬ С КАКАО |
Цайвар хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц. |
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс бага хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 18 сар