ХЭРЭГЛЭЭ: 10 мм хүртэл хэмжээтэй чангаанз жимсний хэсгүүдтэй, нэгэн жигд бүтэцтэй, дулаанд тогтвортой, гельжүүлсэн масс. 40%-аас багагүй чангаанз жимсний хэсгийн агууламжтай.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Өгөгдсөн жорын дагуу
ДАВУУ ТАЛ: Жигнэхээс өмнө болон жигнэсний дараа бэлэн бүтээгдэхүүнийг шанзлах зориулалттай. Задгай болон битүү пирог, амтлаг ба давхраат бүтээгдэхүүнд ашиглах, бялуу болон рулетыг үелэх, блинчик, кекс, пирожиныг дүүргэн шанзлахад тохиромжтой. 220-240°С-ийн хэмд 30 минут хүртэл жигнэхэд тогтвортой. 46%-аас багагүй хуурай бодисын агууламжтай. Механикжсан шугам дээр болон гар ажиллагаатай үйлдвэрлэлд ашиглахад тохиромжтой. Түргэн хөлдөх бүтээгдэхүүнд ашиглах боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Чангаанз жимсний өнгөтэй, хутгахад хялбар, мармелад хэлбэртэй масс.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 0-25ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 13 кг-аар полиэтилен хувинд битүүмжлэлтэйгээр савласан.