ХЭРЭГЛЭЭ: Круассан ба бусад бүтээгдэхүүнийг давхраат зуурмагаар үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 25% хүртэл
ДАВУУ ТАЛ: Хольцыг ашиглан, агаартай бүтэц (том том сийрэгжилттэй), сайн эзлэхүүн, нимгэн үйрэмтгий гадаргуугаараа ялгардаг Францын уламжлалт круассан үйлдвэрлэх боломжтой. Круассаныг жигнэхийн өмнө болон бэлэн болсны дараа шанзлахад илүү тохиромжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 12,5 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.