ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин ба пирогийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн болон кекс, шоколадын маффин, америкийн уламжлалт пирогийн брауни үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 60 % хүртэл
ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийг хурдан, хялбар аргаар бэлтгэнэ. Бэлэн бүтээгдэхүүн нь жинхэнэ брауни шиг шоколадын ханасан тааламжтай өнгө, үнэр, амттай, зөөлөн хэсэг нь нарийн сүвэрхэг, чийглэг бүтэцтэй болж, шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй цэвэр, 5 - 25 ºС-ийн хэмд, 75 %-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай нөхцөлд хольцын савлагааг задлахгүйгээр хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 10 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар полимер материалан доторлогоотой олон давхар цаасан уутанд савласан.