БИСКВИТНЫЙ КОНЦЕНТРАТ С КАКАО

БИСКВИТНЫЙ КОНЦЕНТРАТ С КАКАО

ХЭРЭГЛЭЭ: Какаоны үнэр, амттай бялуу, пирожин, рулетын бисквитийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан концентрат.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 13% 

ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүний найрлаганд орсон тусгай аргаар боловсруулсан какао-нунтаг нь бэлэн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнд шоколадын ханасан үнэр, амтыг өгнө. Орц нь хэмнэлттэй учраас бисквит үйлдвэрлэхэд ашигтай. Хольцын найрлагад агуулагдах сайн чанарын түүхий эд нь технологи үйл ажиллагааны тогтвортой байдлыг хангана. Бэлэн болсон бисквит нь нэгэн жигд, нарийн сийрэгжилт, зөөлөн бүтцээрээ ялгарна.

БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор