ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин, рулет ба бусад амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний бисквитийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100%
ДАВУУ ТАЛ: Хурдан бөгөөд энгийн аргаар зуурмагийг бэлтгэх боломжтой. Цохисон массын тогтвортой байдлыг удаан хугацаанд хадгалах бөгөөд гурилан бүтээгдэхүүний амраалтын үед ашиглах боломжтой. Тус хольцод суурилсан бэлэн бүтээгдэхүүн нь жижиг, нарийн сийрэгжилттэй, чийглэг, зөөлөн бүтэцтэй, эзлэхүүн ихтэй, хэлбэр сайтай, зүсэх үед үйрэлт үүсэхгүй.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн ба саарал туяатай цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Агааржуулалт сайтай, цэвэрхэн, 5-25°С-ийн хэмтэй сэрүүн, агаарын харьцангуй чийглэг 75%-аас ихгүй хуурай, талхны түүхий эдийг бохирдуулах хортон шавж, мэрэгчгүй агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 10 сар
САВЛАГАА: 5 кг-аар гялгар уутанд савлан хайрцагласан, 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд савласан.